ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣΣτείλτε μήνυμα σας

Πώς θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

EmailΤηλέφωνο

Cartabianca News
Νέες συνεργασίες δημιουργούν πηγή έμπνευσης

Η τέχνη της συσκευασίας

Παραγωγή και πώληση προϊόντων συσκευασίας

Η πρώτη επαφή που έχει ο καταναλωτής κατά την αγορά ενός προϊόντος είναι η επαφή με τη συσκευασία που το συνοδεύει. Η συσκευασία αποτελεί πάντα μια υπόσχεση του περιεχομένου. Συνεπώς, η συσκευασία και το προϊόν θα πρέπει να αποτελούν μια μονάδα, δηλαδή η συσκευασία θα πρέπει να καθιστά την ποιότητα του προϊόντος ορατή εξωτερικά.  

Η συσκευασία του προϊόντος  είναι εξίσου σημαντική με το ίδιο το brand.  Ο καταναλωτής κατά την διαδικασία του Unboxing αντιλαμβάνεται την ποιότητα και την λεπτομέρεια που εστιάζει η κάθε εταιρεία. Ως εκ τούτου αναγνωρίζει θετικά ή αρνητικά την βαρύτητα του κάθε brand.Για αυτό το λόγο παρατηρούμε πόσο έμφαση δίνουν στην συσκευασία τα δημοφιλή brand παγκοσμίως.

Η συσκευασία αποτελεί βασικό «δομικό» στοιχείο στο χτίσιμο της σχέσης ανάμεσα σ’ ένα brand και τον τελικό χρήστη, ακόμα και για καιρό μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Οι πετυχημένες συσκευασίες ως προς την εφαρμογή, αντοχή και επαναχρησιμοποίηση παραμένουν στο εργασιακό ή οικιακό περιβάλλον των καταναλωτών αλλά αποτυπώνουν επίσης και μία σημαντική ανάμνηση για αυτούς.

Επιπλέον, μία «δυνατή» συσκευασία επιτρέπει τη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία, τόσο σε επίπεδο B2B όσο και B2C, για τη διαμόρφωση της αντίληψης που έχουν για το προϊόν οι πελάτες.

Στη Cartabianca μέσα από τη πολύχρονη εμπειρία και συνεχή εξέλιξη και υλοποίηση ιδεών είμαστε δίπλα σας για να αναδείξουμε την εικόνα της επιχείρησης και των προϊόντων σας!

Υψηλής ποιότητας υλικά με

Χαμηλό κόστος παραγωγής

Η πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής σε συνδυασμό με την αγορά σταθερών πρώτων υλών σε μεγάλες ποσότητες εξασφαλίζει την υλοποίηση προϊόντων υψηλής ποιότητας στη καλύτερη δυνατή τιμή.

Γιατί να επιλέξετε την 

cartabianca

Οι εγκαταστάσεις μας
GR
  • EN
  • GR