ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣΣτείλτε μήνυμα σας

Πώς θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

EmailΤηλέφωνο

Δημιουργήστε το τέλειο Unboxing!

Cartabianca E-Commerce packaging

Συσκευασίες E-shop

Οι συσκευασίες για ηλεκτρονικά καταστήματα καθιστούν ασφαλή τη μεταφορά των προϊόντων σας και παράλληλα δημιουργούν το τέλειο Unboxing για τους πελάτες σας.

Στον κόσμο του διαδικτυακού λιανικού εμπορίου, η συσκευασία είναι η νέα βιτρίνα. Η συσκευασία των προϊόντων έχει γίνει το κύριο προϊόν μέσω του οποίου ο καταναλωτής βιώνει την επωνυμία σας. Επενδύσετε στην επιλογή της σωστής συσκευασίας για e-shop και να προστατεύσετε τα προϊόντα σας. Ικανοποιήστε τους πελάτες σας, όχι μόνο παραδίδοντας το προϊόν διακριτικά στον προορισμό του, αλλά και παρέχοντας μια επώνυμη εμπειρία – κατευθείαν στην πόρτα του!

Εμπιστευτείτε την Cartabianca, σχεδιάστε τη δική σας ιστορία συσκευασίας, επιλέξτε μέσα από την πλήρη σειρά συσκευασιών e-commerce της εταιρείας μας, εκτυπώστε το εταιρικό σας λογότυπο και προσδώστε στο προϊόν σας την αισθητική που του ταιριάζει. Χρησιμοποιήστε προσωποποιημένες συσκευασίες e-commerce, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να προωθήσετε και να απογειώσετε το brand name της εταιρείας. Προωθείστε τα προϊόντα σας μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου και αναπτύξτε την επιχείρησή σας.

Κουτιά e-commerce

Χάρτινοι Φάκελοι Courier

Πλαστικοί Φάκελοι Courier

GR