Βασικο πλεονεκτημα της εταιριας μας ειναι
η υψηλη ποιοτητα υλικων και το χαμηλο κοστος κατασκευης.

Οι πελατες μας ειναι πολυ σημαντικοι για εμας!

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2004. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας μεγέθους 3.000 τετραγωνικών μέτρων έχουν ως έδρα την Θεσσαλονίκη.

Οι άνθρωποι μας, το βασικότερο εργαλείο στην επιτυχία και την εξέλιξή μας, είναι πάντα στη διάθεση να σας ενημερώσουν για τα προϊόντα μας, τις τάσεις της αγοράς και να σας προτείνουν τις λύσεις που αρμόζουν στα χαρακτηριστικά της εταιρίας σας.

Η παραγωγή μας εστιάζει σε προσωποποιημένα ή μη προϊόντα τα οποία μπορούν να κατασκευαστούν σε διαστάσεις, ποσότητες, χρώματα και ποιότητες που εσείς επιθυμείτε. H κατασκευή τους γίνεται κυρίως από ανθρώπινα χέρια.

Η χάρτινη τσάντα Cartabianca αποτελεί συγχρόνως λειτουργική και οικονομική λύση.

Προωθεί με άψογο ποιοτικό και μοναδικό τρόπο την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας. Αποτελεί το μέσο μεταφοράς ενός brand name.

Μέσα από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων υποσχόμαστε να εξασφαλίσουμε έγκαιρα σε κάθε πελάτη το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία της εταιρίας προσφέρει τόσο στην ελληνική όσο και στη ξένη αγορά ποιοτικά προϊόντα, υψηλών προδιαγραφών.

Δειτε τη δουλεια μας σε εξελιξη