ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣΣτείλτε μήνυμα σας

Πώς θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

EmailΤηλέφωνο

Ενημερωθείτε για την μεγάλη ποικιλία υλικών

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας

Χαρτί Αφής

Το χαρτί αφής αποτελεί τον παράγοντα εκείνο που δίνει επιπρόσθετη αξία στο προϊόν σας. Η εκτύπωση του λογοτύπου σας πάνω σε υψηλής ποιότητας χαρτιού αφής, αφενός προστατεύει καταλλήλως το προϊόν αφετέρου δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας όχι μόνο για το προϊόν αλλά και για το brand σας.   Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι μια προσεγμένη συσκευασία απαιτεί την παρουσία ειδικού χαρτιού περιτυλίγματος με το δικό σας brand.

Όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι χρησιμοποιούν χαρτί αφής/περιτυλίγματος κατά την συσκευασία των προϊόντων τους. Μερικά παραδείγματα είναι το χαρτί αφής για καταστήματα ρούχων, για προϊόντα τεχνολογίας, για κοσμήματα ή ακόμα και σε προϊόντα τεχνολογίας.

Πολλές εταιρίες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία του καταναλωτή η οποία εξαρτάται άμεσα από τις προσδοκίες του. Οι προσδοκίες αυτές καλύπτονται όχι μόνο από το ίδιο το προϊόν αλλά από την προσεγμένη πολυτελή συσκευασία του – την οποία συμπληρώνει το αντίστοιχο χαρτί περιτυλίγματος.  Μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως Oxford company, mat, Dust + Cream, The bostonians και άλλες έχουν εμπιστευτεί την Cartabianca ως ειδικούς στα υλικά συσκευασίας για την τοποθέτηση του brand τους πάνω σε υψηλής ποιότητας τυπωμένου χαρτιού περιτυλίγματος.

Χαρτί Αφής

Χαρτί αφής ριζόχαρτο στα 21-25 gr/m² λευκό με δυνατότητα εκτύπωσης του λογότυπού σας, με ένα ή περισσότερα χρώματα σε βασική διάσταση φύλλου 70 cm X 100 cm και δυνατότητα κοπής σε υποδιαιρέσεις αυτών.

GR