ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣΣτείλτε μήνυμα σας

Πώς θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

EmailΤηλέφωνο

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας

Χαρτοκιβώτια

Τα χαρτοκιβώτια και οι ντουλάπες μεταφοράς είναι ευρέως ο συνηθέστερος τρόπος μεταφοράς και διακίνησης εμπορευμάτων. Οι εταιρίες προκειμένου να διαφημίζονται κατά την μεταφορά των εμπορευμάτων επιλέγουν να εκτυπώνουν τα χαρτοκιβώτια και τις ντουλάπες μεταφοράς με το λογότυπο τους. Ανάλογα το βάρος των εμπορευμάτων και την αντοχή που χρειάζονται τα χαρτοκιβώτια μπορούν να  παραχθούν τρίφυλλα ή πεντάφυλλα χαρτοκιβώτια σε διάφορα γραμμάρια και ποιότητες χαρτιών. Οι ντουλάπες μεταφοράς είναι ο μοναδικός τρόπος μεταφοράς χωρίς τα ρούχα να τσαλακώνουν κατά τη μεταφορά τους. Χάρη στην μπάρα μεταφοράς με την μπάρα ασφαλείας τα ρούχα μεταφέρονται σε κρεμάστρες μέσα στη ντουλάπα μεταφορά πλήρως προστατευμένα.

Η αντοχή  είναι το βασικότερο  χαρακτηριστικό των χαρτοκιβωτίων αφού ο κύριος σκοπός  είναι να προστατεύσουν τα εμπορεύματα κατά την μεταφορά. Πολλές φορές παρατηρείται πώς τα εμπορεύματα φθάνουν στον τελικό παραλήπτη σκισμένα λόγο της κακής μεταχείρισης κατά την μεταφορά με αποτέλεσμα ο τελικός παραλήπτης να σχηματίζει λανθασμένη εντύπωση για τον αποστολέας, για αυτό το λόγο είναι σημαντική η σωστή επιλογή υλικών για τη δημιουργία των χαρτοκιβώτιων.

 

Χωρίς περιορισμού σε διατάσεις και χρώματα εκτύπωση μπορείτε να σχεδιάσετε στην Cartabianca τα δικά σας ξεχωριστά χαρτοκιβώτια προστατεύοντας τα εμπορεύματα σας και εντυπωσιάζοντας τους πελάτες σας.

Χαρτοκιβώτια

Ντουλάπες μεταφοράς

Χαρτί Οντουλέ

GR