ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣΣτείλτε μήνυμα σας

Πώς θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

EmailΤηλέφωνο

Cartabianca Cotton products

Υφασμάτινα προϊόντα

Η ευρεία γκάμα των υφασμάτινων προϊόντων περιλαμβάνει υφασμάτινες βαμβακερές τσάντες, θήκες κοστουμιών, τσάντες non woven και πουγκιά. Οι επιχειρήσεις αναζητούν λύσεις ανθεκτικές και επαναχρησιμοποιούμενες ώστε να βρίσκονται τα brand τους στην καθημερινότητα των πελατών. Για το λόγο αυτό επιλέγουν ως συμπληρωματική συσκευασία ή πολλές φορές και σαν βασική συσκευασία τη διάθεση υφασμάτινων τσαντών, με ιδιαίτερα υλικά για να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους. Στο χώρο της μόδας είναι πλέον must η παράδοση των κοστουμιών να γίνεται με την κρεμάστρα και μέσα στην θήκη κοστουμιών ώστε να τα προστατεύει χωρίς να λερωθούν ή να τσαλακωθούν. Αντίστοιχα επιχειρήσεις που ασχολούνται με αξεσουάρ ρούχων ή κοσμήματα επιλέγουν τα υφασμάτινα πουγκιά υψηλής ποιότητας πάντα customized με το λογότυπο τους. Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των παραδοσιακών τροφίμων επίσης επιλέγουν υφασμάτινα υλικά για την συσκευασία των προϊόντων τους.

Οι καταναλωτές εντυπωσιάζονται όταν η συσκευασία των προϊόντων είναι ποιοτική και προσεγμένη. Νιώθουν ότι έχουν κάνει ξεχωριστές αγορές από εξαιρετικές επιχειρήσεις! Χρησιμοποιώντας υφασμάτινη  συσκευασία οι επιχειρήσεις δημιουργούν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα τους αλλά και κύρος στο brand που εκπροσωπούν. Συνηθίζεται τα υφασμάτινα προϊόντα να προσφέρονται στους πελάτες και σαν δώρο επιβράβευσης των αγορών τους. Πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα προσφέρουν στους πελάτες τους  για παράδειγμα υφασμάτινες τσάντες τις οποίες χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους και ταυτόχρονα διαφημίζουν το brand από όπου έκαναν τις αγορές τους.

Αναμφίβολα οι υφασμάτινες συσκευασίες αποδίδουν μόνο θετικά στην πετυχημένη  διαφήμιση και χτίσιμο των brand names των επιχειρήσεων.

Βαμβακερές τσάντες

Τσάντες Non Wooven

Θήκες κοστουμιών

GR